Välj spraytan istället för solarium – för din hälsas skull!

Hej på er alla mina härliga läsare! Hoppas att ni mår bra idag? Jag mår i alla fall otroligt bra och jag tänker att jag tänkte göra ett inlägg nu som handlar om hälsa, skönhet och välmående och tänker att jag vill rekommendera det här företaget vid namn Studio Kalmar, som är en salong (eller studio) som just har fokus på skönhet och hälsa! Om ni vill få kontakt med denna studio och salong som ligger uppe i Kalmar så tänkte jag dela med mig om lite kontaktuppgifter och även länka vidare till deras hemsida så att ni själva kan läsa vidare, ta kontakt med företaget och även ställa frågor och liknande som ni kan tänkas vilja veta om det här företaget!

Om ni vill få kontakt med det här företaget så kan ni slå en signal eller också skicka ett sms om det blir lättare för er och det kan ni då alltså göra till Annett Rosengren som arbetar här samt driver detta företag och det gör ni på 0767666210. Om ni hellre vill skicka iväg ett mejl till Annett så kan ni göra det till hennes mejladress som är annett@studiokalmar.se. Jag vill verkligen rekommendera att man tar kontakt med Annett då hon verkligen är en supertrevlig och otroligt härlig och glädjespridande människa, som verkligen svarar på alla frågor man har om hälsa, skönhet och välmående! Jag vill i a alla fall hänvisa till hennes hemsida som är www.studiokalmar.se där man hittar lite mer utgående information om hennes företag samt de tjänster som de erbjuder hos henne.

Jag har gått på Studio Kalmar i något år nu och jag brukar gå dit för att få deras fantastiska spraytan. Jag brukade sola väldigt mycket solarium förr men eftersom att det är cancerframkallande och väldigt ohälsosamt och farligt så kände jag att jag måste hitta något annat sätt som inte skadar min hälsa men som kan hålla mig brun och fräsch ändå. Då fick jag kontakt med detta fantastiska företag, har aldrig känt mig fräschare än nu!