Sjukt goda smörgåstårtor!

Hej på er mina fantastiska läsare! Hoppas att ni har en kanondag idag! Jag vill rekommendera ett företag som gör otroligt fantastisk och god mat och som ställde upp för mig när jag behövde catering till min sons studentfirande hemma hos oss! Min son är ju laktosintolerant så jag frågade detta företag om det fanns möjlighet till att servera oss något laktosfritt. Detta var givetvis självklart för företaget och det fixade dem utan några som helst besvär eller problem! Jag vill tipsa er om detta företag för vi fick så himla mycket positiv beröm och positiva kommentarer för den fantastiska och smakrika mat som vi bjöd alla min sons gäster på! Ingen hade någon aning om att maten som vi serverade var helt och håller fri från laktos utan det kändes helt enkelt ingen skillnad!

Jag tycker att alla ni som också vill få hjälp av en helt fantastisk cateringfirma ska ta och kolla in vidare på deras hemsida som är www.mat-inspiration.se för att få lite ytterligare inspiration och tips på vad de serverar och erbjuder för mat! Vi serverade deras fantastiskt goda och fina smörgåstårta, som jag verkligen vill rekommendera! Förutom smörgåstårta är de också väldigt omtyckta och populära för deras räksmörgåsar, laxtallrikar och hembakta tårtor! Så om ni har något event eller tillställning framför er nu i sommar, så tycker jag verkligen att ni ska ta kontakt med detta företag vid namn Stjernedal, Rebecca! Hoppas ni för övrigt har en fantastisk dag, så hörs vi snart igen!