Att välja lunchställe i Vänersborg – ett enkelt val

Jag bor i Vänersborg och när det kommer till mat så är jag ganska kräsen. Jag vet inte riktigt varför egentligen men det gäller framförallt när jag äter ute. Jag vill inte äta vad som helst, det är viktigt för mig hur det lagas, att det lagas på rätt sätt och att det består av färska råvaror. En gång blev jag matförgiftad när jag åt på restaurang och jag tror det är därför som jag är så extremt försiktig nu. För att inte riskera att bli sjuk nu så väljer jag bara att äta på restauranger där jag vet att de har bra mat och att man inte behöver vara orolig för att maten inte ska vara bra. Alltid när det kommer till lunch i Vänersborg så äter jag på ett och samma ställe, det heter Phaya Thai Restaurang och ligger i centrala Vänersborg. De serverar vällagad asiatisk mat för alla smaker. De har en äkta känsla och smak i deras matlagning, vilket inte är så vanligt på thailändska restauranger i Sverige. Jag äter nästan där någon gång i veckan, så fort vi ska äta ute så föreslår jag att vi ska äta lunch hos dem. Vanligtvis har jag med mat men Phaya Thai är ett riktigt bra alternativt. Deras medarbetare är dessutom väldigt trevliga och tillmötesgående, för mig som har gluten så har de alltid flera alternativ och bra koll på vad maten innehåller. Jag tror att det blir en lunch där idag faktiskt, glömde tyvärr min mat hemma men jag är inte bitter!